Műanyag gyártás

Műanyag gyártás

Bérgyártás | Fröccsöntés | Flakonfúvás
 

Vállaljuk kiváló minőségű fröccsöntést és flakonfúvást bérgyártásban, rövid átfutási idővel!

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban lévő műanyaggyártó üzemrészében 1996. óta fröccsöntéssel és flakonfúvással állítunk elő műszaki műanyag alkatrészeket, saját gyártású termékeinkhez.
Az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően a saját részre gyártott termékek mellett vállaljuk, bérgyártású termékek készítését.  

Professzionális és költséghatékony megoldásokat kínálunk mind a hazai, mind külföldi partnereinknek, mennyiségtől függetlenül. Csapatunk szüntelenül azon dolgozik, hogy a fröccsöntött alkatrészek terén kimagasló minőséget biztosítsunk hozzáférhető áron. Tevékenységi körünk egyik ismertetője a hőre lágyuló műanyagok fröccsöntése.

A 21. században minden termékgyártó törekszik arra, hogy minél kisebb költségből és minél kisebb környezeti terheléssel hozza létre termékeit.

Számunkra és partnereink számára is fontos, hogy magyar vállalkozás idehaza termelje meg, állítsa elő a termékét, ezáltal is minél kisebb környezeti terheléssel jelenjen meg a terméke a piacon, és nem utolsó sorban erősítve a magyar vállalkozások termelését, munkát adva a magyar munkavállalóknak, cégeknek!

A gépparkunkban két fröccsöntő és két flakonfúvó gép üzemel a szükséges kiegészítő berendezésekkel.  

Mit tudunk ajánlani a jövőbeli partnereinknek?

  • kiváló minőségű termékeket versenyképes áron;
  • vállalt határidők precíz betartását;
  • a hosszútávú partner kapcsolatokban hiszünk, ezért minőségi gyártással és ügyfélközpontú hozzáállásunkkal támogatni kívánjuk partnereink sikereit;
  • műanyagipari bérmunkában történő fröccsöntés;

 

Gépparkunk:


Amennyiben megbízható beszállító partnert keres műanyag terméke gyártásához, keressen minket bizalommal.

Fröccsöntő gépeinkkel PE (Polietilén), PP (polipropilén) és PC (Polikarbonát) alapanyagú műanyag termékek gyártását vállaljuk, melynek záró erő igénye maximum 1800 kN, és a maximális befröccsölni kívánt anyag mennyisége nem haladja meg 240 grammot.

A 2 db flakonfúvó géppel PE (Polietilén) és PP (polipropilén) alapanyagú flakonok gyártását vállaljuk 80 ml és 900 ml űrméret között.
Minőségi gyártást jól képzett szakembereink és modern, folyamatosan karbantartott gépeink biztosítják.

 

Fröccsöntő gépek Záró erő (kN) Max. befröccs tömeg (g)
Wittmann - Battenfeld Smartpower 50 500 58
Hürmak ECO 180 1800 240


 

Flakon fúvó gépek Záró erő (kN) (Szorító) Termék űrmérték (ml) Termék átmérő (mm)
Kai-Mei szimpla fejes 22,3 100-900 20-80
Kai-Mei dupla fejes 22,3 30-200 15-65