Közös projekt, új irány - PandArte blog

Közös projekt, új irány - PandArte blog

A Nebulo márka közösségi média megjelenése új irányt vett.

Közös projekt, új irány - PandArte blog

2020. tavaszától sajnos nekünk is volt időnk újratervezni és újraszervezni több területünket, azonban lehetőségként éltük meg és optimistán tekintettünk a jövőbe. 

Összeült hát a "nagy csapat" és a nagyüzemű termékfejlesztéseken kívül, átszervezésre kerültek a marketing folyamatok is.
Ekkor találtunk rá Bánhidi Dórára, akivel nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. 

Dóri nagy népszerűségnek örvend és rendkívül széles követőtáborral rendelkezik a közösségi média platformjain. Közös együttműködésünk keretein belül teszteli és megosztja tapasztalatait termékeinkről, azok használhatóságáról néha kendőzetlen őszinteséggel :D (ezért is imádjuk :))

Dóri közel 8 éve ír blogot, minden olyan dolgot szeretne megismertetni a világgal, ami egy kreatív ötletből született meg. Rengeteg hazai tervezőről, innovatív ötletről, helyről és designról ír, mert ezzel szeretné inspirálni az embereket arra, hogy "megtalálják önmaguk „ajándékát”, vagyis azt, hogy ők miben a legkreatívabbak. Blogomon rengeteg hazai tervezőről, innovatív ötletről, helyről és designról írok, ezzel szeretném inspirálni az embereket. Olvasóimnak különböző kreatív workshopokat is szervezek, ahol a résztvevők közelebbről is megismerhetik az alkotói folyamatokat, hiszen saját maguk készíthetnek el például ékszereket, táskákat, pecséteket, lakásdekorációkat... stb." - írja Dóri egyik posztjában. 

Amennyiben érdekel Titeket a kreatív diy tartalom, akkor kövessétek Dórit facebookon és instagramon, vagy keressétek fel az oldalát!