Nózi

Nózi

Az 1983 óta gyártott Nózi inhaláló stift kellemes, mentolos illattal rendelkező, egyszerűen használható termék. Friss illatának köszönhetően a légzést megkönnyítheti, de használható aromaterápiában is. A szagingerek hatást gyakorolhatnak a közérzetre, ezáltal az életműködésre is.

Használata egyszerű: csak le kell csavarni a stift védőkupakját, az egyik majd másik orrlyukhoz tartani és mélyeket lélegezni. A Nózi legfeljebb 4–5 napig, naponta 3-4 alkalommal használható.

Keresse a patikákban, gyógynövény boltokban, drogériákban, illetve egyes kereskedelmi láncok üzleteiben.

:

FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK

A Nózi alkalmazása nem ajánlott bármely alkotójával szembeni túlérzékenység, allergia, valamint hörgői asztma (astma bronhiale) esetén. Esetleges kockázatokról kérdezzen meg szakembert. A Nózi használata nem ajánlott a terhesség- és a szoptatás ideje alatt, valamint három év alatti gyermek esetében! Rendeltetésszerű használatát nem ismerő, illetve azt betartani nem képes személy, illetve kisgyermek elől elzárva tartandó!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.