Rólunk

Rólunk

Amire büszkék vagyunk


Édesapánk 1983-ban, közel 40 éve indította útjára cégünket, ami mai napig családi vállalkozásként működik.
 
A kezdetek óta gyártott Nebulo folyékony papírragasztónk és Nózi inhaláló stiftünk hosszú ideje piacvezető termékek a hazai piacon a maguk szegmensében. 

Büszkék vagyunk munkatársaink lojálitására, akik között van olyan, aki több mint 20 éve támogatja munkájával cégünk fejlődését. Végül, de nem utolsó sorban büszkék vagyunk sok esetben évtizedekre visszanyúló partner kapcsolatainkra, legyen szó vevői- vagy szállítói oldalról.

Vállalati kultúra


A Nebu Trade Kft. hosszú gyártói tradícióval rendelkező, dinamikusan fejlődő vállalat. A fejlődés nálunk állandó cél, így piaci pozíciónkat folyamatosan erősíteni tudjuk.

Régi álmunk vált valóra azzal, hogy 2018-ban új, modern, minden igényünket kielégítő új telephelyre költözhettünk, ahol megkezdődhetett gyurmaragasztónk hazai gyártása. Céljaink eléréséhez fontos termékválasztékunk állandó bővítése, valamint hazai gyártás - amellyel valódi hozzáadott értéket teremthetünk - folyamatos fejlesztése.

Vállalati kultúránk jelentős szerepet játszik a cég sikereiben. Családi vállalkozásként fontos számunkra, hogy munkatársainkkal közvetlen, jó viszonyt ápoljunk, hogy kölcsönösen számíthassunk egymásra.

Tisztelettel fordulunk egymás és környezetünk felé, sikerünk alapja a csapatmunka és a vállalkozó szellem. Nagy gondot fordítunk a folyamatosan változó piaci igények vizsgálatára és törekszünk azok magas szintű kiszolgálására. Ennek érdekében nyitottak vagyunk az újításokra, elkötelezettek vagyunk vállalkozásunk folyamatos fejlesztése mellett.

Szívügyünk, hogy ügyfeleink részére a piacon elérhető legjobb ár-érték arányú termékeket kínáljuk, mert hiszünk abban, hogy minőséget lehet megfizethető áron is kínálni, ha nem a vállalati profit maximalizálása az egyetlen cél. 

Vállalati kultúránk központi értékei: 

Kreativitás: jó eredmények eléréséhez dolgozóink kreativitása elengedhetetlen, ezért biztatjuk őket, hogy merjenek kreatívok lenni, a megszokottól eltérni.
Rugalmasság: szervezetünk felépítése és erőforrásai lehetővé teszik a gyors döntéshozatal és változtatás lehetőségét, ami nagy rugalmasságot biztosít.
Hatékonyság: feladatainkat mindig gyorsan, hatékonyan, legjobb tudásunk szerint végezzük.
Ügyfélközpontúság: partnereinkkel hosszútávú, bizalmon alapuló, kölcsönösséget szem előtt tartó kapcsolatok kiépítésére törekszünk.

Társadalmi szerepvállalás

Jó szívvel támogatunk rászorulókat segítő szervezeteket, valamint edukációs programokat. 

Támogatási formáink sokszínűek, a pénzügyi és terméktámogatások mellett élményt is adunk az együttműködőinknek. Fontosnak tartjuk, hogy az adományaink jó helyre kerüljenek és azokkal örömöt nyújtsunk. Folyamatosan szponzorálunk rajz- és iskolai versenyeket

Számos gyerekekhez kötődő alapítványnak, szervezetnek, rászoruló iskolának adtunk támogatást az elmúlt években. A kisebbségben élő vagy hátrányos helyzetből induló fiatalok felzárkóztatását támogató szervezetek munkáját is segítjük. 

Hiszünk abban, hogy mind az egyéni, mind a vállalati szerepvállalás közelebb visz egy egyenlőbb társadalmi modell létrejöttéhez.
2020-tól a hosszabb távú együttműködést keressük olyan szervezetekkel, akik elsősorban hátrányos helyzetű gyermekeken segítenek. Következő években ez fogja meghatározni társadalmi szerepvállaláshoz kapcsolódó tevékenységünket.
 

Történetünk

A kezdetek - 1983

Lőrincz Miklós vegyészmérnök közel négy évtizeddel ezelőtt kezdte el gyártani Magyarország első oldószermentes iskolai papírragasztóját a Nebulo-t, és a Nózi inhaláló stiftet. Mindkét termék az alapító saját fejlesztése volt.

 A kenőfejes csomagolás megjelenése – 1986

Piacra került az első innovatív kenőfejes tubusba csomagolt folyékony ragasztó. A termék akkoriban egyedülállónak számított a magyar piacon. A kenőfejes kivitel lehetővé tette, hogy akár nagyobb felületekre is könnyen és pontosan fel lehessen vinni a ragasztót.

   

 Gyártásfejlesztés – 1996

Beszereztünk egy fröccsöntő és egy flakonfúvó gépet, melyek segítségével termékeink műanyag csomagoló elemeit már saját magunk tudtuk gyártani.

 Saját gyártóegység – 2004

Újabb fordulópont volt a cég történetében hiszen a családi ház alagsorából saját tulajdonú telephelyre költözött a vállalkozás. Az új telephely lehetővé tette, hogy több terméket tudjunk gyártani és raktározni.

 Generációváltás – 2011

Dr. Lőrincz Miklós alapító a nyugdíjba vonulás mellett döntött. Biztosítva a vállalkozás jövőjét, a sok éve sikeresen működő vállalkozást fiainak adta át, akik megalapították a Nebu-Chem Kft-t. A termékek gyártása ezután ebben a cégben folytatódott. 

 Új arculat, új ragasztók – 2012

A fiatalabb generáció új, fiatalos lendülettel vágott bele a munkába, a Nebulo márka új arculatot kapott. A kisiskolások nagy örömére a termékkör ragasztóstiftekkel (hagyományos és elszíntelenedő), valamint gyurmaragasztóval bővült ki.

Nebuló színező termékek – 2014

Az új vezetés 2014-ben jelentős lépésre szánta el magát, gyermekbarát színező termékekkel bővítette kínálatát. Az új színes ceruza, tempera- és vízfesték, zsírkréta, olajpasztell és filctoll már a Nebulo figurával ellátott csomagolásban került forgalomba.

Folyamatosan bővül a termékkínálat – 2015-2018

Tekintettel az első színező termékek nagy sikerére a szortiment folyamatosan bővült ebben az időszakban. 2018-ban már több, mint 40 féle Nebulo termékkel rajzolhattak, színezhettek, festhettek és ragaszthattak a kisdiákok. Mondhatjuk, hogy a Nebulo 2018-ra iskolaszer márkává nőtte ki magát.

Új telephely, új gépek, új arculat – 2018

A cég folyamatos fejlődése miatt időszerűvé vált egy új telephely megépítése. 2018-ban saját igényeire alakított új épületbe költözött a társaság Nagytarcsára, ahol már minden adott volt a korszerű gyártáshoz, raktározásához. Az új telephelyre új csomagolóanyag gyártó- és ragasztótöltő gép, valamint gyurmaragasztó gyártó gépsor is telepítésre került. Ugyanebben teljesen új arculatot is kapott a Nebulo márka.

 Export tevékenység megkezdése - 2019

Első alkalommal jelentünk meg a Nebulo-val a frankfurti Paper World szakkiállításon. Célunk a Nebulo márka bemutatása és az ahhoz kapcsolódó export tevékenység elindítása volt. A kiállítást követően a már meglévő szlovák export mellett megindult a termékek lengyelországi forgalmazása.

 

Papíráru és új márkanév megjelenése - 2021

A 2020-as évi termékfejlesztéseknek köszönhetően, a 2021-es iskolaszezonra elérhető váltak a Nebulo papírárui, úgy, mint az alsótagozatos kisdiákok számára szánt osztályos (BASIC+) füzetek, a Nebulo design füzetek (A5 és A4), amelyet magyar tervező lányok álmodtak meg, továbbá írólapok, rajzlapok, vázlatfüzetek színesítik a termékszortimentet. Ebben az évebn került bevezetésre egy Magyarországon teljesen új kulacsmárka is, WABO márkanéven. A WABO termékek között megtalálhatók kisebb és nagyobb gyermekek, illetve felnőttek részére, iskolába, sportoláshoz, utazáshoz és otthoni/irodai felhasználásra tervezett kulacsok.